Feestelijke Kerstgroeten van Westover: Een zoete verrassing voor onze klanten en leveranciers

Westover stuurde persoonlijke kerstgroeten in de vorm van heerlijke taarten naar klanten en leveranciers, om hun waardering te tonen. Het gebaar werd met dankbaarheid ontvangen en benadrukt ons streven naar sterke partnerschappen. Het team wenst iedereen een vreugdevolle Kerst en een succesvol nieuwjaar!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Feestelijke Kerstgroeten van Westover: Een zoete verrassing voor onze klanten en leveranciers

Bij Westover geloven we in het belang van persoonlijke relaties en het delen van vreugde tijdens speciale gelegenheden. Daarom hebben we tijdens de kerstperiode een bijzonder gebaar gemaakt om onze waardering te tonen aan onze klanten en leveranciers.

Om de Kerstboodschap een persoonlijke touch te geven, hebben we een selectie van heerlijke taarten voorzien van een feestelijke Kerstgroet. Met zorg en aandacht hebben we deze taarten persoonlijk afgeleverd bij onze partners. Het was een genoegen om te zien hoe onze geschenken met grote dankbaarheid werden ontvangen.

Bij Westover staan we altijd klaar om verder te gaan dan alleen zakelijke transacties. We streven ernaar om sterke partnerschappen op te bouwen en een persoonlijke band te creƫren met degenen met wie we samenwerken. Onze taartactie was slechts een voorbeeld van hoe we deze waarden in de praktijk brengen.

Namens het gehele team van Westover wensen we u een vreugdevolle Kerst en een voorspoedig nieuwjaar. Moge de komende feestdagen gevuld zijn met warmte, geluk en succes.

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact