Diensten \

Westover is een partner in industriƫle automatisering. Wij leveren de volgende diensten:

Hardware

Op basis van een vooronderzoek maken we een functional discription. Dit is een document waarin we vastleggen hoe de machine moet presteren en wat daarvoor nodig is. Wanneer we het daar samen over eens zijn, ontwerpen, bouwen en programmeren we uw machine.

Het bouwen van de kasten volgens het ontwikkelde E-Plan schema vindt plaats in onze eigen werkplaats. De montage doen we op locatie, zodat we ter plekke kunnen testen en bijsturen. We leveren uw installatie vervolgens productie gereed op.

Door alle werkzaamheden in eigen beheer te houden, staat we garant voor goede montage en degelijke kwaliteit.

Westover verzorgt uw:

 • Hardware Engineering
 • Paneelbouw in eigen beheer
 • Kastenbouw in eigen beheer

USP:

 • (ruimte voor uitlichting)

Software

Wij ontwikkelen en implementeren hoogwaardige besturingssystemen voor machines en logistieke processen. Hiermee bereikt u maximaal rendement. Dit besturingssysteem kan bestaan uit hardware engineering (E-Plan), PLC software en/of PC software.


Wij werken met een breed scala aan PLC-merken voor alle denkbare toepassingen. Door onze ruime ervaring met industriƫle automatisering, kunnen wij exact bepalen welk oplossing het beste past bij uw proces.

Persoonlijk gesprek

Samen met u bekijken we wat nodig is. Dat doen we in een persoonlijk gesprek, aan de hand van tekeningen en schemaā€™s. Uiteindelijk stellen wij dan een functional description op. Zo staat u niet voor verrassingen. Na een uitgebreide testfase op locatie stellen wij uw installatie vervolgens definitief in bedrijf.

Retrofit

Wanneer u machinepark verouderd is, kan het zijn dat onderdelen niet meer leverbaar zijn, denk bijvoorbeeld aan een Siemens S5. Het kan ook zijn dat de efficiency te wensen overlaat, uw besturing niet meer optimaal is, of zelfs niet meer werkt.


Retrotfit bij Westover B.V.
Een oplossing is dan Retrofit, een upgrade naar de huidige stand van de techniek. Een retrofitoptie kan efficiƫnter zijn dan nieuwe machines aanschaffen en kan op korte termijn worden terugverdiend, mits dit professioneel wordt uitgevoerd.

Maximale uptime

Door een retrofit oplossing waarborgt u de levering van uw reserveonderdelen en door vernieuwde software behaalt u maximale uptime van uw machine of installatie. Het is ook mogelijk om de bestaande mechanica te reviseren en vervolgens een nieuw besturingssysteem door ons te laten ontwerpen. Onze PLC-programmeurs hebben ruime ervaring met allerlei verschillende merken oudere elektronica, zoals Alan Bradley, Siemens en Omron.

Retrofit bij Westover betekent:

 • Kennis van de merken Siemens, Alan Bradley en Omron,
 • Kennis van verouderde elektronica,
 • Revisie van bestaande mechanica,
 • Ontwerp van nieuwe besturingssystemen.

Service pakketten

 • Regelmatig preventief onderhoud
 • Vaste inspecties
 • 24/7 hotline / remote Support
 • Gegarandeerde Response Tijd

Service

Westover staat voor kwaliteit en een optimale dienstverlening. Daarom is het mogelijk om een Service Level Agreement (SLA) bij ons af te sluiten. In onze SLA leggen we vast op welke wijze wij uw materieel en/of software onderhouden en wanneer en hoe u recht heeft op onze ondersteuning. Hiermee willen we zekerheid bieden op het gebied van serviceverlening en u ontzorgen als het gaat om de continuĆÆteit van uw productie-proces.

We bieden diverse pakketten. Zo kunt u kiezen uit softwareondersteuning, mechanische ondersteuning, of een combinatie van die twee. Tevens bieden we de mogelijkheid van regelmatige inspecties en onderhoudsbeurten.

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact

Privacy

Copyright

Algemene voorwaarden