Uitbreiding naar Duitsland: Westover levert geavanceerde e-Fulfilment oplossingen

Ons succesvolle partnerschap in Belgiƫ heeft geleid tot de opdracht voor een vergelijkbaar e-Fulfilmentcentrum in Duitsland. Trots verzorgen we de opbouw, transportbanen, sorteerunits en volledige besturing van het logistieke proces.

We streven naar uitmuntendheid en willen ook uw bedrijf ondersteunen met geavanceerde logistieke oplossingen voor optimale prestaties en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor een succesvolle e-Fulfilment operatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uitbreiding naar Duitsland: Westover levert geavanceerde e-Fulfilment oplossingen

Door het succes van onze samenwerking in Belgiƫ, hebben we ook de opdracht gekregen voor een vergelijkbaar e-fulfilmentcentrum in Duitsland. Tijdens de opbouw van deze locatie heeft onze opdrachtgever ons wederom gekozen om de transportbanen, sorteerunits en de volledige besturing van het logistieke proces te verzorgen. Met trots brengen we onze expertise en ervaring naar Duitsland, waar we streven naar dezelfde uitmuntendheid die we hebben laten zien in Belgiƫ.

We zijn vastbesloten om ook uw bedrijf te ondersteunen bij het bereiken van optimale prestaties, kostenefficiƫntie en klanttevredenheid. Bent u van plan om uw e-Fulfilment activiteiten uit te breiden of loopt u tegen grenzen aan? Neem contact met ons op en ontdek hoe Westover u kan helpen bij het implementeren van geavanceerde logistieke oplossingen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen. Samen zorgen we ervoor dat uw e-Fulfilment operatie een groot succes!

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact