Uitbreiding naar Engeland: Westover leidt het E-fulfilment systeem

Na de succesvolle samenwerkingen in Belgiƫ en Duitsland gaan we naar Engeland! We leveren transportbanen en besturingsoplossingen voor het complete E-fulfilment systeem. Het niet-lidmaatschap van de EU heeft de transportvereisten veranderd, maar voor ons geen enkel probleem! We helpen graag klanten die hun e-Fulfilment activiteiten ook naar Engeland willen uitbreiden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uitbreiding naar Engeland: Westover leidt het E-fulfilment systeem

Met trots kondigen we aan dat Westover nu ook actief is in Engeland, nadat we al succesvolle samenwerkingen hebben gerealiseerd met onze opdrachtgever in Belgiƫ en Duitsland. Net als in onze eerdere projecten, hebben we de levering van transportbanen en besturingsoplossingen verzorgd voor het E-fulfilment systeem.

Echter, er is een significant verschil bij het uitrollen van ons systeem in Engeland: het land is niet langer lid van de Europese Unie. Dit heeft de transportvereisten voor onze transportbanen en gereedschappen naar een ander niveau getild. We hebben de nodige maatregelen genomen en ervoor gezorgd dat het transporteren van onze essentiƫle apparatuur soepel verloopt. Met de livegang van de site in mei 2023 hebben we het E-fulfilment systeem operationeel gemaakt in Engeland.

Bij Westover geloven we in voortdurende groei en innovatie. We zijn er trots op dat we onze expertise en technologische oplossingen kunnen aanbieden aan klanten over de hele wereld. Als u plannen heeft om uw e-Fulfilment activiteiten naar Engeland uit te breiden, staan wij klaar om u te ondersteunen met onze geavanceerde transport- en besturingsoplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Westover uw bedrijf kan helpen slagen in de dynamische en uitdagende e-commerce markt van Engeland. Samen kunnen we de logistieke grenzen verleggen en uw succes verzekeren.

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact