Over ons \

Westover B.V. is een industrieel automatiseringsbedrijf. Sinds 2012 zijn we uitgegroeid tot een internationale onderneming met ruim 15 jonge, gepassioneerde engineers, die samenwerken in een stabiel team.

Willem Moes

Mijn naam is Willem Moes en in 2007 heb ik Westover opgericht. Ons doel als systeemintegrator is om op een duurzame manier de meest rendabele industriĆ«le automatiserings-oplossingen bieden voor machines, processen en fabrieksinstallaties. Mijn werkzaamheden bij Westover vinden vaak plaats in het buitenland. Dit kan zijn voor onze eigen projecten of als flexibele ondersteuning voor onze klanten. De meest voorkomende PLC’s waarmee ik werk zijn Siemens en Allen Bradley. Daarnaast heb ik ervaring met diverse aandrijf-systemen, waaronder Siemens, SEW, Danfoss en Lenze. In mijn vrije tijd kun je me, als het weer het toelaat, zeker op het water vinden.

Robert Verstegen

Mijn naam is Robert Verstegen en sinds 2012 werkzaam bij Westover. Mijn expertise ligt in verschillende merken PLC’s, HMI’s, frequentieregelaars en Scada-pakketten Momenteel richt ik me vooral op Siemens en Allen Bradley. Naast mijn betrokkenheid bij de software van projecten, zie ik ook het begeleiden van het elektrische en mechanische aspect als onderdeel van onze verantwoordelijkheden. Het werk brengt ons ook naar internationale projecten, wat voor mij een geweldige kans is om te reizen. Het geeft me niet alleen de mogelijkheid om nieuwe dingen te ontdekken, maar ook om te leren hoe mensen in andere culturen werken. Buiten mijn werk geniet ik van de tijd met mijn gezin tijdens uitstapjes en vakanties.

Roy Ziermans

Mijn naam is Roy Ziermans en in 2020 ben ik Westover komen versterken in de rol van Sales Manager. Mijn doel is om Westover nog meer als systeemintegrator op de kaart te zetten en om op een duurzame manier de meest rendabele industriƫle automatiserings-oplossingen te bieden voor machines, processen en fabrieksinstallaties. Mijn werkzaamheden bestaan uit het genereren van o.a. leads, opdrachten en het versterken van de relaties met onze klanten en partners.

In mijn vrije tijd maar ook tijdens mijn werk beoefen ik mijn grootste hobby uit, Golf! Tijdens een rondje golf leer je je contactpersoon immers goed kennen en ontstaat er een bepaalde band.

Neem gerust contact op voor een rondje golf op The Links Valley en dan vertel ik je alles over Westover en haar diensten.

Contact \

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kennisniveau
Onze medewerkers beschikken over een hoog kennisniveau. Dat vinden we belangrijk. We gebruiken daarnaast altijd de nieuwste ontwikkelingen en technieken. We stellen ook eisen aan het kennisniveau van onze leveranciers. Zo werken we samen naar een maximaal kwalitatief resultaat.

Flexibiliteit en daadkracht

We zijn een laagdrempelige, sociale en flexibele organisatie. Wanneer u ons belt met een probleem, stellen we ons daadkrachtig op. We schakelen snel en staan binnen 24 uur op een ander continent als dat nodig is. Er hangt immers veel van uw materieel af.

Meedenken en betrokkenheid

We denken graag met u mee. Wilt u iets ontwikkeld hebben en u weet nog niet hoe? Samen met u en/of onze mechanische partners komen we tot een efficiƫnte oplossing. We kiezen daarnaast voor de meest economische oplossing. Dat doen we omdat we ons betrokken voelen bij onze klanten.

Voor iedere oplossing zetten wij specifieke teamleden in. Zo doen onze mensen het werk dat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daar heeft iedereen baat bij.

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact