Actueel \

Omdat we in vele industrieƫn waarde toevoegen, hebben we genoeg mooie verhalen te vertellen:
Remia

Palletiseer oplossing Remia

Westover zorgt in samenwerking met Qimarox voor het palletiseren van pallets en het verzorgen het transport naar de palletwikkelaar voor Remia in Den Dolder. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de integratie bij een bestaande palletiseerlijn en optimaliseren zo het transportproces. Dit alles tot volle tevredenheid van de klant.

Lees verder \\\
Active Ants

E-Fulfilment Belgiƫ

Westover zorgt voor de besturing en transportbanen voor een Belgische opdrachtgever in e-Fulfilment. Ze bieden geavanceerde oplossingen, zoals een inpaklijn, communicatie met AMR’s en een efficiĆ«nte sorteerlijn. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor een soepel intern logistiek transportproces en begrijpen het belang van efficiĆ«ntie, kostenbesparing en klanttevredenheid.

Lees verder \\\
Active Ants

E-Fulfilment Engeland

Na de succesvolle samenwerkingen in Belgiƫ en Duitsland gaan we naar Engeland! We leveren transportbanen en besturingsoplossingen voor het complete E-fulfilment systeem. Het niet-lidmaatschap van de EU heeft de transportvereisten veranderd, maar voor ons geen enkel probleem! We helpen graag klanten die hun e-Fulfilment activiteiten ook naar Engeland willen uitbreiden.

Lees verder \\\
Active Ants

E-Fulfilment Duitsland

Ons succesvolle partnerschap in Belgiƫ heeft geleid tot de opdracht voor een vergelijkbaar e-fulfilmentcentrum in Duitsland. Trots verzorgen we de opbouw, transportbanen, sorteerunits en volledige besturing van het logistieke proces. We streven naar uitmuntendheid en willen ook uw bedrijf ondersteunen met geavanceerde logistieke oplossingen voor optimale prestaties en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor een succesvolle e-Fulfilment operatie.

Lees verder \\\
Kerst

Kerst 2022

Westover stuurde persoonlijke kerstgroeten in de vorm van heerlijke taarten naar klanten en leveranciers, om hun waardering te tonen. Het gebaar werd met dankbaarheid ontvangen en benadrukt ons streven naar sterke partnerschappen. Het team wenst iedereen een vreugdevolle Kerst en een succesvol nieuwjaar!

Lees verder \\\
RAJA Benelux

RAJA Benelux werkt efficiƫnter

RAJA Benelux was op zoek naar een efficiƫnte en snelle manier om op grote hoogte pallets te verwerken. Westover is samen met Easy Systems de uitdaging aangegaan om hier een goede en innovatieve oplossing voor te vinden die ook niet teveel plaats in beslag neemt.

Lees verder \\\

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact