Westover: Uw partner voor geavanceerde e-Fulfilment oplossingen

Westover zorgt voor de besturing en transportbanen voor een Belgische opdrachtgever in e-Fulfilment. Ze bieden geavanceerde oplossingen, zoals een inpaklijn, communicatie met AMR’s en een efficiënte sorteerlijn. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor een soepel intern logistiek transportproces en begrijpen het belang van efficiëntie, kostenbesparing en klanttevredenheid.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Westover: Uw partner voor geavanceerde e-Fulfilment oplossingen

Bij Westover weten we als geen ander dat een efficiënt logistiek proces essentieel is voor e-Fulfilment! Voor een opdrachtgever in België, gespecialiseerd in e-Fulfilment oplossingen, hebben we de besturing en de transportbanen geleverd. Vanaf het moment dat een artikel wordt gepickt uit de Autostore tot het moment dat het in een doos wordt geplaatst.

Onze besturingsoplossingen omvatten een geavanceerde inpaklijn, naadloze communicatie met AMR’s (Autonomous Mobile Robots) en een efficiënte sorteerlijn waar het pakket op de juiste chute wordt gesorteerd voordat het klaar is voor transport. Met trots kunnen we zeggen dat Westover de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het soepele verloop van het logistieke interne transportproces.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het beheer van de webshop logistiek voor bedrijven met meer dan 1.000 maandelijkse orders. Vanaf het moment van aankoop tot en met de wereldwijde bezorging van de juiste bestelling, inclusief de retourstroom, staan zij garant voor een uitmuntende service. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun hoog geautomatiseerde fulfilment center, waar ze de nieuwste technologieën combineren met toegewijde professionals om een uitstekende kwaliteit te kunnen leveren.

Bij Westover begrijpen we dat het succes van uw e-Fulfilment operatie afhangt van een naadloos logistiek proces. Met onze geavanceerde besturings- en transportsystemen helpen we ook uw bedrijf efficiëntie te optimaliseren, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen. Samen streven we naar uitmuntendheid in e-Fulfilment en bieden we uw klanten een buitengewone ervaring.

Als u ook op zoek bent naar betrouwbare en geavanceerde e-Fulfilment oplossingen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij Westover staan we klaar om uw logistieke processen te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien in de competitieve wereld van e-commerce.

Contact

Adres

MAC3PARK Oostervaart
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Nederland

Contact