Retrofit

Westover is gespecialiseerd in het leveren van industriële automatiseringssystemen voor machines, transportsystemen en logistieke systemen in alle sectoren van de industrie. 

Verouderde software en hardware

Wanneer u machinepark verouderd is, kan het zijn dat onderdelen niet meer leverbaar zijn, denk bijvoorbeeld aan een Siemens S5. Het kan ook zijn dat de efficiency te wensen overlaat, uw besturing niet meer optimaal is, of zelfs niet meer werkt. 

Retrotfit bij Westover B.V.

Een oplossing is dan Retrofit, een upgrade naar de huidige stand van de techniek. Een retrofitoptie kan efficiënter zijn dan nieuwe machines aanschaffen en kan op korte termijn worden terugverdiend, mits dit professioneel wordt uitgevoerd.

Maximale uptime

Door een retrofit oplossing waarborgt u de levering van uw reserveonderdelen en door vernieuwde software behaalt u maximale uptime van uw machine of installatie. Het is ook mogelijk om de bestaande mechanica te reviseren en vervolgens een nieuw besturingssysteem door ons te laten ontwerpen. Onze PLC-programmeurs hebben ruime ervaring met allerlei verschillende merken oudere elektronica, zoals Alan Bradley, Siemens en Omron.

Retrofit bij Westover betekent:

  • Kennis van de merken Siemens, Alan Bradley en Omron,
  • Kennis van verouderde elektronica,
  • Revisie van bestaande mechanica,
  • Ontwerp van nieuwe besturingssystemen.